Intensmens  - krijg de kans om het leven te leiden waar je naar verlangt

Wat zijn jouw energiegevers en energievreters

Deze workshop is bedoeld voor jou als je worstelt met de balans tussen geven en ontvangen. Je bent leerkracht en je hebt last van stress en energieverlies en je merkt dat het moeilijk voor je is om nog plezier in je werk te ervaren. Je houdt van de leerlingen, maar je kan de druk en alles wat moet naast het lesgeven niet meer zo goed aan. Vind je het lastig om grenzen te stellen en te kiezen voor jezelf? Sta jij altijd klaar voor een ander, maar sta je nog wel eens in de kou als je zelf aandacht of zorg nodig hebt? Voel je je daar wel eens geïrriteerd of gefrustreerd over? Je vraagt je wel eens af hoe het komt dat niemand ziet, dat jij ook wel eens wat hulp nodig hebt. Als je teveel geeft en te weinig ontvangt, kan je uiteindelijk overspannen raken. Hoe langer dit duurt, hoe moeilijker het is om hier weer uit te komen, omdat je te moe bent om te bedenken hoe je weer 'de oude' kunt worden. Daarom deze workshop voor jou, omdat je dit steuntje in de rug wel kunt gebruiken. 

- Woensdag 14 november 2018 van 9.30 uur tot 13.00 uur in Hengelo -
"Je hebt last van stress en energieverlies en je merkt dat het moeilijk voor je is om nog plezier in je werk te ervaren."

caring-teacher-1622554-1280x960Ook als het prive tegenzit, kan de balans doorslaan naar de negatieve kant en kan in 1 keer alles teveel worden, ook op je werk. Je merkt dat je eerder dan normaal geprikkeld reageert op je omgeving.

Als je werk hebt, zoals bijvoorbeeld in het onderwijs, wat veel energie kan kosten, is het van belang dat je erachter komt wat je kunt doen om in balans te blijven.

Als loopbaancoach heb ik geregeld te maken met leerkrachten die het moeilijk vinden om de balans te houden tussen prive en werk. Ze nemen vaak te weinig tijd om stil te staan bij de veroorzakers van deze disbalans en wat je er aan zou kunnen doen. Vaak nemen ze het zichzelf ook kwalijk dat deze disbalans heeft kunnen ontstaan, waardoor het nog erger wordt. Ook hebben ze vaak last van onzekerheid, omdat ze zich afvragen of ze hun werk nog wel goed doen. En dat is zonde, dat hoeft niet zo te zijn.

Deze loopbaanworkshop gaat je helpen hoe je erachter kunt komen wat je kunt doen, om meer balans te ervaren, want je gaat onderzoeken wat jouw energievreters zijn en wat je kunt doen om weer meer energie te krijgen.

Deze workshop is elk jaar weer een succes. Veel mensen gingen met nieuwe energie de deur uit ! Vandaar dat ik deze workshop dit jaar weer herhaal.

foto leerkracht 2
Wil je graag ontdekken hoe deze interessante workshop jou kan helpen om weer een leuker leven te krijgen?

Meld je dan nu aan, geef jezelf deze kans!
  • Lorem ipsum

"De workshop heeft mij weer een stapje dichterbij gebracht naar de zoektocht wat het best mij past en waar ik goed in ben. Het was voor mij een ontdekking, herkenning maar ook bevestiging in wie ik ben en waar ik voor sta. Hanneke kan je op een creatieve manier en met verschillende werkvormen je denkproces diepgang geven. Tijdens de workshop heb ik leuke en inspirerende mensen ontmoet. Het gaf mij positieve energie en het gevoel dat ik goed bezig ben.

- Madelon Nikkels -

"Hanneke denkt niet alleen ‘out of the box’, ze heeft de gave om de ander deze mogelijkheden te laten zien en geeft het vertrouwen om ze waar te maken. Ik ga dankzij Hanneke een compleet nieuw schooljaar tegemoet met nieuwe werkplekken en uitdagingen, waar ik vorig jaar kerst nog niet eens van kon dromen. "

- Aiwa Froeling -

Indruk van de workshop
img-20160914-wa0012
img-20160914-wa0014
img-20160914-wa0004-1
img-20160914-wa0015
20160914_114314
20160914_110703
20161104_102220
20160914_101021
Wat krijg je als je komt naar de workshop
WAT ZIJN JOUW ENERGIEGEVERS EN ENERGIEVRETERS?

Een sfeervolle locatie
Fijne workshopruimtes met genoeg bewegingsruimte en goede faciliteiten in een oud voormalig fabriekscomplex Hazemeijer in Hengelo. De sfeer van vroeger is goed bewaard gebleven en dat past goed bij de workshops die ik geef. Ook kun je er gratis parkeren.

Interactieve werkvormen
Ik sta niet lang voor een groep te praten; ik laat cursisten zo snel mogelijk aan de slag gaan met elkaar. Waardoor je nog meer waardevolle inzichten krijgt. Samen iets maken, elkaar helpen, naar elkaar luisteren, en het delen van ervaringen, tips en adviezen, dat is wat je kunt verwachten. Daardoor merk je, dat je niet alleen bent met bepaalde problemen waar je tegenaan loopt in je werk of bij het zoeken naar ander werk.

Een tastbaar visueel resultaat
In mijn workshops geef ik creatieve opdrachten waarin je iets gaat verbeelden. Want een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Het helpt je om inzichten te krijgen met betrekking tot jouw thema of doel. De opdrachten zijn voor iedereen goed te doen, zelfs als je niet creatief bent. Het creatieve materiaal is bij de workshopprijs inbegrepen.

Een open, prettige en relaxte sfeer
Waardoor ik persoonlijke aandacht aan jou als cursist kan geven en aan de vragen die je hebt. In een kleine groep (8-10 personen) ontstaat gemakkelijker een vertrouwelijke en open sfeer.

Interessante informatie
Je krijgt schriftelijke informatie over het thema wat in de workshop wordt behandeld, zodat je tijdens de workshop nauwelijks iets hoeft op te schrijven en je je kunt concentreren op wat er verteld wordt. Thuis kun je alles op je gemak nog eens nalezen.

BONUS
je krijgt een gratis loopbaanconsult aangeboden ter waarde van € 97,=
Ook als je niet in het onderwijs of in de zorg werkzaam bent, en toch denkt dat deze workshop ook iets voor jou kan zijn, ben je van harte welkom. Wil je graag ontdekken WAT JOUW ENERGIEGEVERS EN ENERGIEVRETERS? zijn. - Vrijdag 14 november 2018 van 9.30 uur tot 13.00 uur in Hengelo - Meld je dan gauw aan, want dan zet je de eerste stap naar meer zelfkennis; een voorwaarde voor de juiste loopbaanstappen. Investering workshop : € 47,= euro p.p. Er is plek voor max. 10 personen, er zijn nu nog 7 plaatsen beschikbaar. De ervaring leert dat de workshop gauw vol is. Pak deze kans op een boeiende en gezellig ochtend en meld je aan. Wil je eerst meer informatie? Dat kan via: info@intensmens.nl of telefonisch op 06-17811733. Ik verheug me op je deelname ! Hartelijke groet Hanneke Wiefferink - Creatief loopbaancoach Intensmens Als je zelf niet mee kunt doen, wil je dan een ander op deze workshop attenderen voor wie het interessant zou kunnen zijn?
Veel gestelde vragen

Kan ik advies krijgen of deze workshop geschikt is voor mij ?

Ja, dat kan. Elke workshop is in principe geschikt voor een ieder die aan de slag wil met zijn persoonlijke of professionele ontwikkeling, maar er zijn soms redenen, dat ik je adviseer om een andere workshop te kiezen of om eerst een persoonlijk gesprek aan te vragen.

Wanneer weet ik of ik kan deelnemen aan de workshop ?

Je krijgt uiterlijk 2 weken van tevoren via de mail bericht of je mee kunt doen.

Wat gebeurt er als de workshop vol is, hoe lang duurt het voordat de volgende wordt gegeven ?

- Je kunt je dan opgeven voor de volgende workshop.

Hoe gaat het met de betaling ?

Als je deelname is bevestigd krijg je 2 weken van tevoren via de mail de informatie die je nodig hebt om te kunnen betalen. Als je een waardebon hebt, mag je deze meenemen naar de workshop en daar inleveren.

Wie is de trainer ?

Ik ben Hanneke Wiefferink ben vanaf 2007 als zelfstandig loopbaancoach werkzaam onder de naam Intensmens. Mijn drive is om leerkrachten in het onderwijs weer de regie te laten voeren over hun eigen leven en loopbaan waardoor ze meer plezier en energie ervaren. Ik heb veel mensen succesvol begeleid naar werk wat beter bij hen past.