Intensmens  - krijg de kans om het leven te leiden waar je naar verlangt
ONTDEK JE TALENT !

…WAARDOOR JE DE BAAN KUNT VINDEN DIE ECHT BIJ JE PAST!
Je werkt al een tijd in het onderwijs en je merkt dat je dreigt vast te lopen of misschien is dat al gebeurd. Je gaat naar je werk, maar je vraagt je af hoe je dit nog langer gaat volhouden.


De baan waar je indertijd naar hebt gesolliciteerd, is sterk veranderd en waarschijnlijk jij ook. Je hebt moeite met bepaalde aspecten van je werk gekregen: bijvoorbeeld de hogere eisen die aan jou als leerkracht worden gesteld of de toegenomen administratieve ‘rompslomp’, die jou afhouden van het werkelijke lesgeven. Je hebt nog maar weinig energie als je thuis bent en je zou zo graag gemotiveerd naar je werk willen!

Je zou op zich wel een andere leuke baan willen, maar wat dan ? Hoe kom je erachter wat WEL goed bij jou past ? Je merkt, dat je het in je eentje niet gaat ontdekken…

- Vrijdag 14 september 2018 van 9.30 uur tot 13.00 uur bij Hazemeijer in Hengelo -
240_F_168728212_CSkeZP6rX1M53U7QI6iN4vgQE59Ph3Kk
Toch kriebelt het al langere tijd; je vraagt je af of je nog wel op de juiste plek zit en je wilt op zoek naar andere opties of mogelijkheden bij je eigen werkgever of bij andere.

Het kan je onzeker maken dat je deze opties niet kent en je hebt juist zelfvertrouwen nodig om uit een situatie te stappen waar je eigenlijk wel klaar mee bent. Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken. Je hebt onvoldoende inzicht in jouw drijfveren (waar je motivatie ontstaat) en waar jij echt blij van wordt in een baan.
Veel mensen vinden het net als jij heel lastig om hun eigen talenten te kunnen zien.
Dat komt omdat het bij je hoort, je vindt het heel erg gewoon dat jij iets goed kunt.
Je omgeving kan het eerder en beter signaleren dan jij zelf. Je hebt als het ware een blinde vlek voor je eigen talenten.
Deze workshop gaat je helpen om te ontdekken, wat je talenten zijn. Als je zou weten welke talenten bij jou horen:

- heb je de sleutel gevonden naar een leukere baan en
- heb je een kans om je huidige werksituatie te verbeteren. - kun je meer in balans komen als je je talenten in je prive leven gaat oppakken.
foto Whats your talent
Hoe fijn zou het voor je zijn als je zou kunnen ontdekken waar jij heel erg goed in bent?
Een activiteit of een kwaliteit die je heel natuurlijk afgaat en wat je nauwelijke energie kost. Waarbij de tijd voorbij vliegt als je met je talent aan de slag bent.

Tijdens de workshop ga je aan de slag met onder andere de volgende vragen;
“Waarover kun jij niet ophouden om over te praten? Waarvoor schakelen mensen jou het meeste in ? Wat gaat jou gemakkelijk af?”


Dit zijn al een paar belangrijke vragen die je kunnen helpen om te achterhalen waar jij goed in bent en waar je nauwelijks over na hoeft te denken.

Wil je graag ontdekken hoe deze interessante workshop jou kan helpen om weer een leuker leven te krijgen?

Meld je dan nu aan, geef jezelf deze kans!
  • Lorem ipsum

"Ik voel nog steeds na deze week na de workshop.
 Het was voor mij een hele fijne workshop waar ik zeer dankbaar en erkentelijk voor ben. De erkenning die ik mezelf ook nog meer mag geven is mij ook duidelijk geworden. Ik heb voor het eerst echt gevoeld! en vertrouwd dat ik er echt toe doe! Dit resoneert nog door.
 En de feedback dat ik veel meer in mijn mars heb dan dat eruit komt, altijd ondergewaardeerd ben geweest en in een hoge functie zou kunnen functioneren, die kwam binnen. 
En eindelijk voelde het voor mij als waarheid. Omdat ik gevoeld heb dat het het juiste is! 
Ook dat ik alleen maar vanuit mijn hartsverbinding kan werken, er anders chaos ontstaat wanneer ik dit niet doe, heb ik heel duidelijk gevoeld en ervaren.
 Er ligt voor mij nog een traject om te ontdekken in welke vorm ik mij mag gaan ontwikkelen, maar ook daarin wordt het mij steeds duidelijker dat het ligt in de begeleiding van het in de verdrukking gekomen kind. 
Al met al een voor mij krachtige methode om te ontdekken waar ik nu sta en welke richting ik uit kan gaan."

- Wilma -

"De workshop heeft mij weer een stapje dichterbij gebracht naar de zoektocht wat het best mij past en waar ik goed in ben. Het was een stukje ontdekking, herkenning maar ook bevestiging in wie ik ben en waar ik voor sta. Hanneke kan je op een creatieve manier en met verschillende werkvormen je denkproces diepgang geven. Tijdens de workshop leuke en inspirerende mensen ontmoet. Het gaf mij positieve energie en het gevoel dat ik goed bezig ben.

- Madelon Nikkels - leerkracht speciaal onderwijs

"Voor mij heeft het traject bij Hanneke heel veel betekend. Vanaf het moment dat ik mijn intake gesprek had, kreeg ik gevoel dat ik op de juiste plek zat. Hanneke wist op een intuïtieve manier precies dat te doen of te zeggen wat ik op dat moment nodig had om verder te komen in mijn traject. Ze heeft mij in laten zien welke talenten ik heb en mag gaan inzetten. Ze heeft mij zelfvertrouwen gegeven om mijn eigen koers te gaan varen. Een voorbeeld daarvan is mijn keuze om aan een dansopleiding te beginnen, naar aanleiding van het maken van een Visionboard. Terwijl mijn omgeving er voor zorgde dat ik twijfels kreeg of ik het wel moest gaan doen, leerde Hanneke mij hoe ik mijn omgeving mee kon krijgen in mijn keuze. Het werkte verbluffend goed en uiteindelijk heb ik de opleiding kunnen doen en ga ik nu mijn opleiding gebruiken bij het opzetten van mijn eigen bedrijf.

In mijn ogen kan Hanneke er heel goed voor zorgen dat jouw talent in combinatie met een bult zelfvertrouwen er voor gaat zorgen dat je je eigen missie op het gebied van werk (maar ook in je leven) gaat volgen. Hanneke stapt in op een diepere innerlijke laag en haalt deze naar boven om vervolgens te gaan knallen, zodat je succesvol aan een nieuwe uitdaging gaat beginnen! Het inzetten van inzichtkaarten, tekenopdrachten en andere creatieve opdrachten was voor mij een feest. Hanneke weet de informatie die daar uitkomt goed om te zetten naar concrete stappen op het gebied van werk. "

- Mara Meulenbeld -eigenaar Bijmara-

"De ontwikkeling van mijn loopbaan vergelijk ik met een diamant: langzaam slijp ik de schoonheid van mijn eigen unieke talent tevoorschijn. Deze workshop ondersteunt mijn slijpingsproces. Mijn kwaliteit wordt nu door een ander opnieuw gepoetst en uitgelicht en belicht."

- Catharina Volkering - voorheen leerkracht/ nu werkzaam trainer dementie, docent geheugenactivering

Indruk van de workshop
20180523_112550
foto3
foto4
foto6
20180523_112547
20160914_110703
IMG-20170120-WA0019
IMG_0806
Wat krijg je als je komt naar de workshop
ONTDEK JE TALENT!

Een sfeervolle locatie
Fijne workshopruimtes met genoeg bewegingsruimte en goede faciliteiten in een oud voormalig fabriekscomplex Hazemeijer in Hengelo. De sfeer van vroeger is goed bewaard gebleven en dat past goed bij de workshops die ik geef. Ook kun je er gratis parkeren.

Interactieve werkvormen
Ik sta niet lang voor een groep te praten; ik laat cursisten zo snel mogelijk aan de slag gaan met elkaar. Waardoor je nog meer waardevolle inzichten krijgt. Samen iets maken, elkaar helpen, naar elkaar luisteren, en het delen van ervaringen, tips en adviezen, dat is wat je kunt verwachten. Daardoor merk je, dat je niet alleen bent met bepaalde problemen waar je tegenaan loopt in je werk of bij het zoeken naar ander werk.

Een tastbaar visueel resultaat
In mijn workshops geef ik creatieve opdrachten waarin je iets gaat verbeelden. Want een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Het helpt je om inzichten te krijgen met betrekking tot jouw thema of doel. De opdrachten zijn voor iedereen goed te doen, zelfs als je niet creatief bent. Het creatieve materiaal is bij de workshopprijs inbegrepen.

Een open, prettige en relaxte sfeer
Waardoor ik persoonlijke aandacht aan jou als cursist kan geven en aan de vragen die je hebt. In een kleine groep (8-10 personen) ontstaat gemakkelijker een vertrouwelijke en open sfeer.

Interessante informatie
Je krijgt schriftelijke informatie over het thema wat in de workshop wordt behandeld, zodat je tijdens de workshop nauwelijks iets hoeft op te schrijven en je je kunt concentreren op wat er verteld wordt. Thuis kun je alles op je gemak nog eens nalezen.

BONUS
je krijgt een gratis loopbaanconsult aangeboden ter waarde van € 97,=
Wil je graag ontdekken wat jou talent is?

- Vrijdag 14 september 2018 van 9.30 uur tot 13.00 uur bij Hazemeijer in Hengelo -

Meld je dan gauw aan, want dan zet je de eerste stap naar meer zelfkennis; een voorwaarde voor de juiste loopbaanstappen.
Investering workshop : € 47,= euro p.p.

Er is plek voor max. 10 personen.
De ervaring leert dat de workshop gauw vol is. Pak deze kans en meld je aan!

Wil je eerst meer informatie? Dat kan via: info@intensmens.nl of telefonisch op 06-17811733.

Ik verheug me op je deelname!

Als je zelf niet mee kunt doen, wil je dan een ander op deze workshop attenderen voor wie het interessant zou kunnen zijn?
Veel gestelde vragen

Kan ik advies krijgen of deze workshop geschikt is voor mij ?

Ja, dat kan. Elke workshop is in principe geschikt voor een ieder die aan de slag wil met zijn persoonlijke of professionele ontwikkeling, maar er zijn soms redenen, dat ik je adviseer om een andere workshop te kiezen of om eerst een persoonlijk gesprek aan te vragen.

Wanneer weet ik of ik kan deelnemen aan de workshop ?

Je krijgt uiterlijk 2 weken van tevoren via de mail bericht of je mee kunt doen.

Wat gebeurt er als de workshop vol is, hoe lang duurt het voordat de volgende wordt gegeven ?

- Je kunt je dan opgeven voor de volgende workshop.

Hoe gaat het met de betaling ?

Als je deelname is bevestigd krijg je 2 weken van tevoren via de mail de informatie die je nodig hebt om te kunnen betalen. Als je een waardebon hebt, mag je deze meenemen naar de workshop en daar inleveren.

Wie is de trainer ?

Ik ben Hanneke Wiefferink ben vanaf 2007 als zelfstandig loopbaancoach werkzaam onder de naam Intensmens. Mijn drive is om leerkrachten in het onderwijs weer de regie te laten voeren over hun eigen leven en loopbaan waardoor ze meer plezier en energie ervaren. Ik heb veel mensen succesvol begeleid naar werk wat beter bij hen past.