Intensmens  - krijg de kans om het leven te leiden waar je naar verlangt
Maak je unieke selling points zichtbaar
....om de baan te krijgen die je wilt.
Als je hebt besloten om op de link naar deze pagina te klikken, ben je vast op zoek naar een andere baan of overweeg je een carriereswitch. Als leerkracht ben je meestal op een informele manier in het werk gerold. Via een netwerkcontact of nadat je een tijd als invaller hebt gewerkt en bent benaderd door een directeur. Maar daardoor heb je weinig echte sollicitatie-ervaring opgedaan. Herkenbaar ?

Als je een andere baan wilt, voel je je nu mogelijk onzeker over je verkooptalent in een sollicitatiegesprek.

Herken je het volgende ?
  • Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, het is geen dagelijkse bezigheid voor je en je voelt je onzeker en nerveus.
  • Je wilt graag zelfverzekerd overkomen, maar hoe doe je dat ?
  • Je vraagt je zelfs af waarom jij beter zou zijn dan een andere kandidaat.
  • Hoe moet je een werkgever van jouw kwaliteiten overtuigen en wat kan jij daaraan doen ?
Het is belangrijk dat jij weet hoe je in elkaar steekt en overtuigd bent van je meerwaarde voor een organisatie. Anders durft een sollicitatiecommissie niet voor jou te kiezen. Ze willen waar voor hun geld en de juiste match voor hun organisatie. Jezelf kunnen verkopen heeft alles te maken met je gevoel van eigenwaarde.

- Woensdag 28 juni 2017 van 9.30 uur tot 13.00 uur in Hengelo -
IMG-20160914-WA0004 (1)
Hoe zit het met jouw verkooptalent ?
Kan jij jouw unieke sellingspoints goed verwoorden ? Het wordt gemakkelijker als je jezelf beter kent en deze workshop kan je daarbij helpen.
Als een werkgever een vacature heeft, heeft hij eigenlijk een probleem, want zijn dienstverlening of organisatie kan niet optimaal functioneren als hij zijn vacature niet ingevuld krijgt. Hij wil iemand die dit probleem oplost en de juiste match. Ook hij voelt zich onzeker of hij wel de juiste keuze maakt, net zoals jij. Het is aan jou om hem te geruststellen en hem te verzekeren dat hij met jou een goede deal sluit.
Het is essentieel dat jij direct een antwoord kunt geven hoe jij met jou unieke eigenschappen en kwalititeiten het onderscheid kan maken. Waarom zou deze organisatie jou moeten aannemen en niet een ander ?

Als je tijdens een sollicitatiegesprek hier nog over na moet denken, is dat kostbare tijd."Maak helder waarom men voor jou moet kiezen en niet voor een ander !"

usp

Je wilt bij een volgend gesprek je kans op een baan vergroten. Je denkt: "Hoe profileer ik me op de juiste manier ?" Zeker na een aantal afwijzingen neemt je zelfvertrouwen af, terwijl je het nodig hebt om jezelf zelfverzekerd neer te zetten , maar hoe doe je dat ?
Hoe zou het voor je zijn als je overtuigd zou zijn van je unieke kwaliteiten en eigenschappen en een organisatie kunt overtuigen van jouw meerwaarde ?
  • Lorem ipsum

" Ik kom altijd blij van je workshops thuis. Het geeft mij nieuwe energie. Ik merk dat ik niet de enige ben die naar een andere uitdaging op zoek is, maar dat de meeste cursisten hier naar op zoek zijn. Zo heeft iedereen zijn eigen rugzakje en dat stelt mij enigszins gerust; dat ik niet de enige ben die worstelt met de vraag: “ Wat wil ik ?". Ik zou zeker iedereen een workshop bij je aanraden, omdat je iedereen in zijn waarde laat in een gemoedelijke/ongedwongen sfeer. Je kunt jezelf zijn en de tips/feedback die je krijgt daar kun je mee aan de slag. Het geeft je nieuwe inzichten waar je misschien niet zelf op was gekomen en die je kunt gebruiken voor je zoektocht. Ook waardeer ik het dat ik na de workshop nog persoonlijk advies van je kreeg (na de workshop kreeg ik namelijk een gratis consult).

Dank je wel daarvoor

- Giny Veldhoff-werkzaam in de zorg -

" Hanneke is altijd erg betrokken en helpt je echt om je in de juiste richting te krijgen. Bij bijvoorbeeld het vision board die ik bij het begin heb gemaakt, staan plaatjes op van werk op wat ik in de toekomst wil doen, terwijl ik dat toen zelf nog niet heel zeker wist wat het precies was. Vaak weet je onbewust al veel meer dan je denkt. Daar is een proces voor nodig en het is erg fijn om te weten wat je echt wil. Het creatieve spreekt me ook erg aan, omdat je op die manier meer te weten komt, dan wanneer je alleen maar praat over wat je graag wil. Op dit moment heb ik een baan op kantoor gekregen met een goede sfeer waar ik bij toeval in terecht ben gekomen door Hanneke. Op den duur wil ik werk en opleiding combineren en zo bij het werk terecht te komen wat me geweldig lijkt.

Ik wil Hanneke super bedanken voor haar hulp

- Marije- financieel administratief medewerkster

" De workshop heeft mij weer een stapje dichterbij gebracht naar de zoektocht wat het best mij past en waar ik goed in ben. Het was een stukje ontdekking, herkenning maar ook bevestiging in wie ik ben en waar ik voor sta. Hanneke kan je op een creatieve manier en met verschillende werkvormen je denkproces diepgang geven. Tijdens de workshop leuke en inspirerende mensen ontmoet. Het gaf mij positieve energie en het gevoel dat ik goed bezig ben. ”

Madelon Nikkels - werkzaam in het speciaal basisonderwijs

" Vrijdag 20 januari 2017 heb ik een loopbaanworkshop bij Hanneke gevolgd. ‘Welk werk past bij jouw persoonlijkheid’ was het thema. De ochtend vloog om en er kwamen allerlei leuke gesprekken opgang. Ik heb er veel aan gehad, met name over waarom ik bepaalde dingen doe en hoe ik hierin de positieve kanten van mijn persoonlijkheid kan versterken. Soms voelde ik een confrontatie met mezelf en zag dat als leerpunt. Kortom een workshop bij Hanneke is een echte aanrader. Hanneke creëert een open en veilige sfeer, waarin je jezelf mag en kunt zijn. "

- Mieke Onis -voormalig groepsleerkracht - eigenaresse ZoNoors www.zonoors.nl

"Ik heb 13 jaar voor de klas gestaan en dan besluit je dat je dit niet meer wilt. Maar wat dan? Ik had echt geen flauw idee. Het enige wat ik wist was dat ik geen groepsleerkracht meer wou zijn. Toen kwam ik terecht bij Hanneke. Na een geheel vrijblijvende kennismaking, waarbij het een en ander werd uitgelegd, heb ik besloten om het loopbaantraject in te gaan. Op een creatieve manier hebben we onderzocht waar ik goed in ben en wat mij energie geeft. Kaartspellen, tekencoaching, numerologie; vanuit verschillende invalshoeken hebben we gekeken. Nu ben ik eigenaresse van Beeblij !"

- Femke Bodde -voormalig groepsleerkracht - nu eigenaresse van BeeBlij -www.beeblij.nl

Zelfkennis gaat je helpen om je meer zelfverzekerd te voelen in gesprekken met mensen die jou aan een baan kunnen helpen. Ook als je ondernemer zou willen worden is het belangrijk dat je je bewust bent van het feit dat ze eerst voor jou als persoon kiezen en niet voor alle diploma's die je hebt.
Ik ga je in deze interactieve workshop helpen om jezelf beter te leren kennen en ook hoe je deze zelfkennis kunt inzetten bij het opstellen van je profielschets op je CV en in een sollicitatiegesprek. Je gaat jezelf beter leren begrijpen.

Ik gebruik hiervoor creatieve werkvormen en de interactieve kracht van de groep. Dat is leerzaam en veel mensen ervaren deze workshop als een eyeopener !
In de workshop ga je verhelderen wat jou uniek maakt.
Wat voor werk wil je en hoe kun jij daar het antwoord op zijn ? Je wordt in de workshop geholpen bij je zoektocht naar je unieke sellingpoints en gaat met een visueel resultaat de deur uit die je helpt herinneren aan wat je hebt ontdekt over jezelf.
Wil je graag ontdekken hoe deze interessante workshop jou kan helpen om je op de juiste manier te profileren ?
Meld je dan nu aan, want het gaat je echt helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen bij het solliciteren of in je huidige baan. 
Indruk van de workshop
20160914_110703
foto1
Workshop indruk 1 kernkwadranten
Workshop indruk 2 kernkwadranten
20170317_111020
12698674_825436887586076_5461277556110168859_o
foto3
Workshop indruk 5 kernkwadranten
Wat krijg je als je komt naar de workshop:
"Maak je unieke sellingpoints zichtbaar !"

Een sfeervolle locatie
Fijne workshopruimtes met genoeg bewegingsruimte en goede faciliteiten in een oud voormalig fabriekscomplex Hazemeijer in Hengelo. De sfeer van vroeger is goed bewaard gebleven en dat past goed bij de workshops die ik geef. Ook kun je er gratis parkeren.

Interactieve werkvormen
Ik sta niet lang voor een groep te praten; ik laat cursisten zo snel mogelijk aan de slag gaan met elkaar. Waardoor je nog meer waardevolle inzichten krijgt. Samen iets maken, elkaar helpen, naar elkaar luisteren, en het delen van ervaringen, tips en adviezen, dat is wat je kunt verwachten. Daardoor merk je, dat je niet alleen bent met bepaalde problemen waar je tegenaan loopt in je werk of bij het zoeken naar ander werk.

Een tastbaar visueel resultaat
In mijn workshops geef ik creatieve opdrachten waarin je iets gaat verbeelden. Want een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Het helpt je om inzichten te krijgen met betrekking tot jouw thema of doel. De opdrachten zijn voor iedereen goed te doen, zelfs als je niet creatief bent. Het creatieve materiaal is bij de workshopprijs inbegrepen.

Bewust een kleine groep
Waardoor ik persoonlijke aandacht aan jou als cursist kan geven en aan de vragen die je hebt. In een kleine groep (8-10 personen) ontstaat gemakkelijker een vertrouwelijke en open sfeer.

Interessante informatie
Je krijgt schriftelijke informatie over het thema wat in de workshop wordt behandeld, zodat je tijdens de workshop nauwelijks iets hoeft op te schrijven en je je kunt concentreren op wat er verteld wordt. Thuis kun je alles op je gemak nog eens nalezen.

BONUS je krijgt na de workshop een gratis loopbaanconsult aangeboden t.w.v. € 97,=. Dat is vrijblijvend en ik plan dit gesprek in overleg met jou op het moment dat het jou uitkomt. 

Wil je graag leren hoe je jezelf beter kunt "verkopen" om de baan te krijgen die je wilt ?

Kom dan op woensdag 28 juni 2017 van 9.30 uur tot 13.00 uur in Hengelo naar deze workshop.  

Meld je gauw aan. Investering voor deze workshop is maar € 47,= .
Gun jezelf deze stap naar meer zelfkennis; de belangrijkste voorwaarde om de baan te vinden die bij je past.

Er is plek voor max. 10 personen. De ervaring leert dat de workshop gauw vol is. Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar. Pak deze kans en meld je aan !
Wil je eerst meer informatie ?
Dat kan via: info@intensmens.nl of via het contactformulier op deze website. Ook kan je me bellen op 06 17811733

Ik verheug me op je deelname ! Als je zelf niet mee kunt doen, wil je dan een ander op deze workshop attenderen voor wie het interessant zou kunnen zijn ?

 

Veel gestelde vragen

Kan ik advies krijgen of deze workshop geschikt is voor mij ?

Ja, dat kan. Als je me je contactgegevens doorgeeft dan bel ik je zsm terug. Elke workshop is in principe geschikt voor een ieder die aan de slag wil met zijn persoonlijke of professionele ontwikkeling, maar er zijn soms redenen, dat ik je adviseer om een andere workshop te kiezen of om eerst een persoonlijk gesprek aan te vragen.

Wanneer weet ik of ik kan deelnemen aan de workshop ?

Je krijgt uiterlijk 2 weken van tevoren via de mail bericht of je mee kunt doen.

Wat gebeurt er als de workshop vol is, hoe lang duurt het voordat de volgende wordt gegeven ?

- Je kunt je dan opgeven voor de volgende workshop.

Hoe gaat het met de betaling ?

Als je deelname is bevestigd krijg je 2 weken van tevoren via de mail de informatie die je nodig hebt om te kunnen betalen. Als je een waardebon hebt, mag je deze meenemen naar de workshop en daar inleveren.

Wie is de trainer ?

Ik ben Hanneke Wiefferink ben vanaf 2007 als zelfstandig loopbaancoach werkzaam onder de naam Intensmens. Mijn drive is om leerkrachten in het onderwijs weer de regie te laten voeren over hun eigen leven en loopbaan waardoor ze meer plezier en energie ervaren. Ik heb veel mensen succesvol begeleid naar werk wat beter bij hen past.